Tastings

Reuzenbieren B.V. verzorgt in samenwerking met de Reuselhoeve proeverijen tot ongeveer 30 personen. Deze proeverijen vinden plaats bij de Reuselhoeve in Moergestel. Uiteraard kunnen de vier bieren en de 3 seizoensbieren geproefd worden. Daarnaast zijn er soms ook andere verrassende bieren aanwezig.

Speciale proeverijen zijn ook mogelijk, bijv. vergelijk onze India Pale Ale met 4 andere. Wij zorgen dat we de bieren van collega-brouwers dan in huis hebben. Proeverijen kennen een verschillend karakter. Soms zijn ze meer vrijblijvend met beperkte informatie en gaat het er vooral om te bepalen of de bieren lekker of minder lekker gevonden worden. Vaak komen er groepen die zeer serieus willen degusteren. In dat geval wordt er ruime informatie gegeven over het karakter van de bieren, de ingrediënten, het brouwproces, de brouwerij etc. Er wordt dan ook geproefd aan de hand van een gedetailleerd proefformulier en ontstaat er over elk bier een interessant gesprek naar aanleiding van ieders bevindingen.

Het aantal bieren dat per persoon geproefd kan worden, vindt in overleg plaats. We gebruiken proefglaasjes van 15 cl. Een arrangement van 5 bieren gecombineerd met onze eigen ambachtelijke Peer Paorel kaas komt op € 15,- p/p.

Alles wat hierboven genoemd wordt, kan desgewenst ook bij u op locatie verzorgd worden. U bepaalt waar u met uw groep een avond of middag wilt degusteren en wij nemen de complete verzorging voor onze rekening.

Voor meer informatie of reservering bel naar:

Jos van Breda
Brouwer
telefoonnummer : 06 40891438
jos@reuzenbieren.nl

 

Agenda

  • No posts

    There aren't any posts at the moment.

More agenda items >

Downloads

Here you can find background data of our beers, brewers and brewery, were you can download them.

Downloads >

Contact

"Reuzenbieren BV"
Burgemeester Maeijerstraat 22
5066 VL Moergestel

Telephone: 06 519 37 346
E-mail : info@reuzenbieren.nl

To contact >